Filmek a hangulatodra szabva

Fortress 2 – Pokoli űr

16+ karika
Fortress 2: Re-Entry

Mesterszám

2.410 - -
 

Szerintem

Mit hoz a jövő, vagy inkább mit vesz el? John Brennick (Christopher Lambert) számára saját szabadságánál csak családja fontosabb. Évekkel ezelőtt megsemmisítette a cég világuralmi erődjét. Brennicknek egyszer már sikerült megszöknie. Ám nem sokáig élvezhette a szabadságot, mert a Földet uraló Men-Tel emberei ismét a nyomára bukkantak. A Men-Tel globális cég kezében tartja a világot, minden ellenállást csírájában elfojt. Üldözői elől képtelenség elrejtőzni, ezért Brennick ismét a börtönben találja magát. De ez a börtön más, mint a többi. Ezúttal a Földtől kellő távolságra internálják. A börtön biztonsági rendszerének köszönhetően a szökésnek még a gondolata is kizárt. Brennick mindenáron vissza akar jutni a családjához, ezért kész akár egyedül is felvenni a harcot az ellenséggel. Szedett-vedett bajtársai csatlakoznak hozzá, látva a renegát harcos elszántságát…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

A 47 Ronin c. film a hetedik adaptációja egy japán népmesének. Feldolgozták már Genroku Chûshingura (1941), Chûshingura (1958), Chûshingura (1962), Akô-jô danzetsu (1978), Shijûshichinin no shikaku (1994) és Saigo no Chûshingura (2010) címen is, de ez a történet első hollywood-i megfilmesítése.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

A Lucy lett az első olyan felnőtt korhatáros film, melynél (részben) IMAX technológiát használtak a forgatás során.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Kommentek