Filmek a hangulatodra szabva

Greenwichi idő

18+ karika
G:MT GREENWICH MEAN TIME

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Charlie, Sam, Bean és Rix régi barátok. A londoni srácok tele vannak nagy reményekkel és ambíciókkal: Charlie be akar törni a fotóiparba, Sam, Bean és Rix pedig azon dolgozik, hogy sikeres legyen a zenekaruk, kihasználva Sam családjának kapcsolatait a lemezbizniszben. Charlie álmai azonban összetörnek, amikor életveszélyes motorbalesetet szenved. Miközben mozdulatlanul fekszik a kórházban, és az életéért küzd, a tragédia éket ver Sam, Bean, Rix közé, ahogy megpróbálják az érzéseiket kezelni.

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • Cinemax 2 - 06.23. 22:35
Vasárnap
  • Cinemax 2 - 06.30. 22:35
Vasárnap
  • Cinemax 2 - 07.07. 22:35
Vasárnap
  • Cinemax 2 - 07.14. 22:35

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Kommentek