Filmek a hangulatodra szabva

Rosszfiúk

16+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Kecső több mint egy évre a hírhedt szacsai nevelőotthonba kerül kábítószer terjesztésért. A helyi vezér, Spangli és társai rossz szemmel nézik az új fiút. Már az első éjszaka megpróbálják megtörni ellenállását. A banda tagjai lebuknak, ám Kecső hiába áll melléjük, továbbra sem fogadják be. Az igazgató által kiszabott büntetés következtében kitörő lázadás felforgatja a kisváros életét. Az új igazgató erős kézzel lát neki az intézet lakóinak megrendszabályozásához. A legkeményebb fiúkból csoportot alakít, és felveszik a küzdelmet a helyi alvilággal szemben. Az igazgató ennek köszönhetően gyors és kétes politikai karriert fut be. Az események a tragikus végkifejlet felé haladnak…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Amerikai botrány veszekedős jelenetében Christian Bale és Jennifer Lawrence végig rögtönöz, ugyanis képtelenek voltak azonosulni a forgatókönyvben leírt sorokkal. Így a rendező, David O. Russell beleegyezett: Mondjatok amit akartok!

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Tudtad?

A Philomena c. filmben néhány visszaemlékezés eredeti videókból lett kiválogatva. Van olyan is benne, amit a film kedvéért vettek fel, de olyan is, ami valódi emlék a hölgy igazi fiáról.

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Kommentek