Filmek a hangulatodra szabva

Üzenet a palackban

12+ karika
Message in a Bottle

Mesterszám

6.410 6.1 -
27 812 vélemény alapján

Szerintem

Ha egy szerelem elveszett, egy újabb majd biztosan rád talál… Theresa túl van fájdalmas válásán, és kisfiának szenteli minden idejét. Soha többet nem akar kiszolgáltatottá válni a szerelemben. Új fogadalmakat köt, egyszerre várja és taszítja jövőjét. Kisfiát apjához viszi nyaralni, mikor egy magányos séta során partra vetett üvegre bukkan. Szenvedélyes, költői üzenetet tartalmaz, amely rögtön megérinti romantikus fantáziáját. Szinte akaratlanul is nyomozni kezd az egyetlen betűvel jelzett levélíró kiléte után. North Carolinába, egy hajóépítő műhelybe vezetnek el a szálak. Garret felesége halála után visszahúzódóan él édesapjával, aki hasztalan próbálja elterelni fia gondolatait a múltról. A reményteli üzenet viszont már célba ért…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Dolma Lányai olyan nők életét mutatja be, akik a régi hagyományok és a mai modern világ kereszteződésében élnek.

Tudtad?

Lucía Puenzo írta a könyvet, amin A német doktor című film története alapszik, de ő írta a forgatókönyvet, ő rendezte a filmet, és ő volt a producer is.

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

A Csajkeverők női főszerepét játszó, mindössze 24 esztendős Imogen Poots fiatal kora ellenére veteránnak számít a kamerák előtt, filmes karrierjét ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt, a V mint vérbosszú című akció-thrillerben kezdte.

Kommentek