Filmek a hangulatodra szabva

A kitaszított

16+ karika
Die Unberührbare

Mesterszám

7.110 7.1 -
595 vélemény alapján

Szerintem

A film Hanna Flanders, az elkötelezett baloldali írónő, utolsó éveiről szól. A rendező a főhős alakját édesanyja, Gisela Elsner alapján formázta meg. Az ismert irónő a szocializmus bukását személyes tragédiaként élte meg. Elsner könyvei az NDK-ban sokkal nagyobb népszerűségnek örvendtek, mint az NSZK-ban. A film a Berlini Fal leomlásának pillanatában kezdődik, amit a részeg, magába roskadt Hanna a tévében kísér figyelemmel, müncheni lakásán. A nő fejében még az öngyilkosság gondolata is megfordul, ám berlini barátja telefonhívásának köszönhetően hirtelen elhatározza, hogy Berlinbe költözik. Ott azonban kiderül, hogy a barát egyáltalán nem örül Hanna érkezésének. A nő nem tudja, mit kezdjen magával. Az általános öröm és izgalom közepette, Hanna nézetei nem lelnek megértést, ezért kitaszítottnak és feleslegesnek érzi magát. Több csalódás után, magányosan, pénz nélkül, visszatér Münchenbe...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Jared Leto a Mielőtt meghaltam forgatása alatt végig Rayon szerepében maradt. Mikor elment bevásárolni, kapott is emiatt néhány csodálkozó és furcsa tekintetet az utcán és a boltban.

Tudtad?

Taylor Schilling kiütötte Abbie Cornish-t és Katie Cassidy-t a Szerencsecsillag női főszerepéből.

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Michael Fassbender egy pár percre sokkos állapotba került az erőszak-jelenet felvétele után a 12 év rabszolgaság forgatása közben.

Kommentek