Filmek a hangulatodra szabva

Brókerarcok

16+ karika
Boiler Room

Mesterszám

7.410 7.0 -
39 777 vélemény alapján

Szerintem

Seth Davis 19 éves, mégis van mit a tejbe aprítania... Külvárosi kéglijében
illegális házi-kaszinót üzemeltet, ahová főleg fiatal egyetemisták járnak,
miközben apja - aki szigorú törvényszéki bíró - úgy tudja, hogy ő maga is egyetemi hallgató. Amikor a közös vasárnapi ebédeken a papa érdeklődik, Seth mindig zavart, kitérő válaszokat ad. Egy nap a kaszinó egyik régi törzsvendége beállít valakivel, aki fantasztikus lehetőséggel kecsegtet: a J.T. Martin ügynökség tapasztalatlan, tanulatlan fiatalokat keres, akikből profi tőzsdeügynököket képez. Seth remélve, hogy ez tényleg tetszeni fog az apjának is, belevág a tanulásba, és
hamarosan leteszi a brókervizsgát. Rövid idő múlva a dolgok közepében találja magát, milliók röpködnek, dol a pénz, Seth most már büszkén állhat a papa elé... Ám ekkor kiderül: valami bűzlik a J.T. Martin ügynökség körül.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

A Már megint lakótársat keresünk trilógiájának lezárásaként visszatérnek a vígjáték főhősei Xavier – Romain Duris, Martine – Audrey Tatou, Isabelle – Cécile De France és Wendy – Kelly Reilly.

Tudtad?

Tilda Swinton órákat ült a sminkszékben, hogy eljátszhassa a 84 éves Madame D.-t A Grand Budapest Hotel című filmben.

Tudtad?

A Csajkeverők forgatókönyvet is jegyző Tom Gormican szándéka egy olyan romantikus vígjáték elkészítése volt, amely elsősorban a férfiak szemszögéből ábrázolja az ismerős helyzeteket.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Kommentek