Filmek a hangulatodra szabva

Lökött testőrök

 karika
Erkan & Stefan

Mesterszám

4.310 4.9 3.0
1 878 vélemény alapján

Szerintem

Washingtonban hatalmas botrány készül kitörni. Egy hamburgi kiadónak sikerül megszereznie egy kazettát, melyen egy súlyosan kompromittáló párbeszéd van rögzítve. A problémák akkor kezdődnek, amikor közvetlenül a nagy sajtótájékoztató előtt a kiadó lánya, Nina véletlenül elcseréli a perdöntő kazettát a saját japán nyelvleckéjét tartalmazó kazettára, majd elrepül vele München-be. Amikor az apa rájön a cserére, felbéreli a legjobb testőröket, hogy védelmezzék a lányát. Nina hamarosan igen nehéz helyzetbe kerül: a német titkosszolgálat és a CIA egyaránt rá akarja tenni a kezét a bizonyítékra, neki pedig két igen különös alakkal: Erkan-nal és Stefan-nal, a testőreivel kell menekülnie…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

A Filmalap a Viharsarok forgatókönyvének fejlesztését 2,6 millió, a film gyártását pedig 60 millió forinttal támogatta.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Romola Garai, a Mars - Az utolsó napok c. film szereplője szerint "a szkafandert épp olyan érzés viselni, mint a fűzőt. Iszonyú kényelmetlen."

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Kommentek