Filmek a hangulatodra szabva

Rémségek könyve 2 – A végső vágás

18+ karika
Urban Legends: Final Cut

Mesterszám

3.010 4.1 -
12 735 vélemény alapján

Szerintem

Az Alpine Egyetem Filmszakán gyilkos verseny folyik a diákok között. És egyikük sorra gyilkolja a versenytársait.
A tét persze nem kicsit. Hiszen a legjobb végzős vizsgafilm készítője minden évben átvetheti a Hitchckock-díjat. E díj birtokosát pedig tárt kapukkal várja a filmesek mennyországa, Hollywood. Csakhogy, mintha itt a pokol volna közelebb...
Amy, aki nagyon szeretné megkapni a díjat, összebarátkozik az egyetem biztonsági őrével, és elhatározza, hogy filmet forgat új barátja egy régi kalandjáról, mely egy korábbi munkahelyén esett meg vele: a Pendleton Egyetemen. A különös gyilkosságokról szóló thriller stábjával csupán egy a baj: tagjai egymás után kegyetlen gyilkosságok áldozatává válnak. A rendező meg szeretné menteni a filmet és túl szeretné élni a forgatást – mindkettő egyféleképpen sikerülhet: ha lerántja a gyilkos maszkját. És esetleg rögtön főszerepet ajánl neki.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive c. filmet eredetileg 3D-ben akarták elkészíteni, de rájöttek, hogy ettől nem lesz jobb.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Tudtad?

Lenny Abrahamson Frank című filmje a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Kommentek