Filmek a hangulatodra szabva

Sikoly 3

18+ karika
Scream 3

Mesterszám

4.710 5.5 -
94 251 vélemény alapján

Szerintem

Egy trilógia aranyszabályai: az első rész lefekteti a szabályokat, a második rész csavar egyet rajtuk és a harmadikban: felejtsd el a szabályokat! A Windsor College-beli véres események után Sidney az észak-kaliforniai hegyekbe költözött. Rendbe akarja tenni életét, de a szörnyű emlékek három év múltán is kísértik. Névtelen hívást kap a hírekben szereplő hollywoodi tragédiák kapcsán. A korábbi gyilkosságokról készülő filmsorozat befejező részének forgatásán tizedelik a szereplőket. A gyilkos Sidney anyjának fotóit hagyta áldozatai mellett. A forgatáson futnak össze a régi társak életének és szenvedélyeinek szálai. Sidney-nek szembe kell néznie múltjával, hogy véget érjen a rémálom…

Vetítések (tv)

Szombat
  • HBO 2 - 06.29. 00:45

Tudtad?

Eredetileg Mila Kunis játszotta volna Jackie Kennedy-t, Liam Neeson pedig Lyndon B. Johnson amerikai elnök szerepét kapta volna A komornyik című filmben.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk főszerepeit, James és Ben karakterét eredetileg Dwayne Johnson-nak és Ryan Reynolds-nak szánták.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Kommentek