Filmek a hangulatodra szabva

Az ember, aki ott se volt

16+ karika
The Man Who Wasn´t There

Mesterszám

7.610 7.6 -
82 709 vélemény alapján

Szerintem

Santa Rosa, Észak-California, 1949 nyara. Ed Crane a kisváros borbélyüzletében dolgozik sógorával, Frankkel együtt. Egy utazó ügynöktől befektetési ajánlatot kap. Felesége Doris a helyi áruház könyvelője és Ed gyanítja, hogy az asszonynak viszonya van a főnökével, Dave-vel. Ed amúgy is elégedetlen az életével, így felesége hűtlensége ürügyül szolgál arra, hogy névtelen levélben megzsarolja Dave-et. A férfi kifizeti a kért összeget, Ed pedig befekteti a pénzt. Később Dave az ügynöktől megtudja, hogy ki a zsaroló, megöli az ügynököt, rátámad Edre, aki viszont önvédelemből leszúrja Dave-et. A gyilkossággal Dorist vádolja a rendőrség és letartóztatják a nőt. Frank neves ügyvédet bíz meg húga védelmével, Doris viszont, miután megtudja az igazságot, felakasztja magát. Frank súlyos autóbalesetet szenved, és miután felépül, letartóztatják az ügynök meggyilkolásának vádjával. Edet bűnösnek találják, és halálra ítélik.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Taylor Schilling kiütötte Abbie Cornish-t és Katie Cassidy-t a Szerencsecsillag női főszerepéből.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Tudtad?

A Rio 2-ben Eva, Bebel Gilberto karakterét borzasztó, fahangú énekesnek alkották meg, pedig a színésznő valójában rendkívül jó énekesnő, és igen elismert előadóművésznő.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Kommentek