Filmek a hangulatodra szabva

Keménykötésűek

16+ karika
Knockaround Guys

Mesterszám

5.710 6.1 -
19 425 vélemény alapján

Szerintem

Matty Demaret a brooklyni maffia tékozló fia. Mivel sosem akart ölni, még apja becsületéért sem, ezért nem számíthat magas pozícióra a családban. Sőt, neve miatt a rivális bandáknál sem bíznak benne. Pénztelenségében kér még egy munkát, hogy bizonyíthasson családjának. Nagybátyja egy fontos pénzszállítmányt bíz rá. Matty bevonja a munkába forrófejű és tapasztalatlan jóbarátait. Johnny, Taylor és Chris vele mennek. Félúton üldözési mániájuk miatt a rendőrség elől akarják eltüntetni a pénzt, amely illetéktelen kezekbe kerül. A könnyűnek indult munka rémálommá és kemény próbatétellé válik a pancser maffiózók kezei alatt. Hány barátban bízhatsz meg életed során?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája főhőséről egy pszichiátriai tünetegyüttest is elneveztek. Kleist híres regényhőse, Kohlhaas Mihály egészen addig a törvénytisztelő polgár mintapéldánya, amíg egy fel nem dolgozott sérelem hatására az egyéni bosszúálláshoz folyamodik.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

Godzilla taraja a feje búbjától a farka hegyéig 89 hegyes részből áll.

Tudtad?

Nem volt se fodrász, se sminkes az Idegen a tónál forgatásán, ugyanis a stábban nem is voltak ilyen tagok!

Kommentek