Filmek a hangulatodra szabva

Keménykötésűek

16+ karika
Knockaround Guys

Mesterszám

5.710 6.1 -
19 425 vélemény alapján

Szerintem

Matty Demaret a brooklyni maffia tékozló fia. Mivel sosem akart ölni, még apja becsületéért sem, ezért nem számíthat magas pozícióra a családban. Sőt, neve miatt a rivális bandáknál sem bíznak benne. Pénztelenségében kér még egy munkát, hogy bizonyíthasson családjának. Nagybátyja egy fontos pénzszállítmányt bíz rá. Matty bevonja a munkába forrófejű és tapasztalatlan jóbarátait. Johnny, Taylor és Chris vele mennek. Félúton üldözési mániájuk miatt a rendőrség elől akarják eltüntetni a pénzt, amely illetéktelen kezekbe kerül. A könnyűnek indult munka rémálommá és kemény próbatétellé válik a pancser maffiózók kezei alatt. Hány barátban bízhatsz meg életed során?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Kommentek