Filmek a hangulatodra szabva

Lucy, az aranyásó

12+ karika
The Ballad of Lucy Whipple

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Meghal a Whipple család feje. Özvegye, Arvella elhatározza, hogy nyugaton próbálnak szerencsét a gyerekeivel. A boldogulás reményében fél Amerikát átutazzák. Az aranyásók városába, Lucky Digginsbe igyekeznek, itt akarnak új életet kezdeni. A város azonban egyszerre lehangoló és kiábrándító, az emberekről nem is beszélve. Lucky Diggins mocskos sárfészek, úgy tűnik egy nő számára itt kilátástalan, hogy tisztességes munkával boldoguljon. A legnagyobb lány, Lucy azonban képtelen elfogadni ezt a helyzetet. Karen Cushman regényéből.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Carlo Collodi meséje, a Pinokkió 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelent meg folytatásos történetként egy gyermekújságban.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Tudtad?

Kit Harington hihetetlen mértékű fizikai változáson ment keresztül a Pompeji főszerepéért. Bizony, egy gladiátornak nem lehet pocakja.

Tudtad?

Godzilla taraja a feje búbjától a farka hegyéig 89 hegyes részből áll.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Kommentek