Filmek a hangulatodra szabva

Szeretném, ha szeretnél

12+ karika
Wedding Planner

Mesterszám

5.910 - -
 

Szerintem

Mary Fiore jól menő rendezvényirodát működtet, esküvőket szervez. Aki nem tudja csinálni, az tanítja, aki nem tud megházasodni, az szervezi… Munkája mellett nincs ideje magánéletre, legfeljebb igazi olasz módra féltékeny édesapjával jár le néha a klubba. Felettébb szimpatikus fiatalember menti meg egy napon Mary életét az utcán. Később derül ki, hogy éppen Edison doktor lesz Mary legújabb páciense. Mary teljesen kibillen eddigi megszokott szerepéből, hibát hibára kezd halmozni, nem tud odafigyelni semmire. Pedig nem teheti, ugyanis az ifjú milliomos ara, Franny lenne Mary csendestársa, vállalkozása jövőjének megalapozója…

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • TV2 - 06.02. 18:55
Szombat
  • Izaura TV - 06.08. 21:00

Tudtad?

A Bűbáj és kéjelgés című filmben szerepel Santiago Segura, akit legtöbben úgy ismernek: Torrente. A spanyol átváltozóművész itt egészen más arcát mutatja.

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk egyik jelenetében, amikor Ice Cube Santiagonak, Miggsnek és Codynak beszél Benről, azt mondja: "Ez egy jó nap volt", ezzel utal egyik ismert számára, az It Was A Good Day-re.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A Llewyn Davis világát többek között két Oscar-díjra, három-három Golden Globe-ra és BAFTA-díjra is jelölték, és mások mellett a torontói kritikusok szerint volt a 2013-as év legjobb filmje.

Kommentek