Filmek a hangulatodra szabva

A rettegés arénája

16+ karika
The Sum of All Fears

Mesterszám

5.710 6.4 -
83 690 vélemény alapján

Szerintem

Igazából megtörténhetne, hogy terroristák tömegpusztító fegyvert robbantanak az Egyesült Államok területén? A CIA szerint legalább 20 ország – melyeknek csaknem fele Közép-Keleten és Dél-Ázsiában van – már rendelkezik tömegpusztító fegyverrel, vagy az ennek kifejlesztéséhez szükséges technológiával. Mi több, nyilvános adatokból tudni, hogy a hidegháború alatt több tízezer ilyen fegyver készült, melyek a kilövősíneken várakoznak. Egy nyilvános jelentés szerint a mai napig 164 szállítható robbanófejjel nem számoltak el.

A CIA elemzője, Jack Ryan szerepében Ben Affleckkel, és a CIA igazgató William Cabot szerepében Morgan Freemannel A RETTEGÉS ARÉNÁJA hátborzongatóan valósághű képet fest arról, hogy mi történhetne, ha egy ilyen fegyver rossz kezekbe kerülne. A jelenlegi politikai légkörben ijesztően jövőbe látó film félelmetes ábrázolása annak, hogy a rettegés milyen gyorsan gerjed paranoiává, amely rátelepszik az emberek tisztánlátására.

Vetítések (tv)

Hétfő
  • Film + HD - 07.08. 23:00
Szerda
  • Film+ - 07.10. 03:25
Vasárnap
  • Film+ - 07.14. 04:40

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

Durván 200 statisztát szerepeltettek, akik a forgatás végéig maradtak a Non-Stop c. filmben

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

Eredetileg Angelina Jolie játszotta volna a Lucy című film főszerepét de végül Scarlett Johansson kapta meg azt.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Kommentek