Filmek a hangulatodra szabva

A tűzgyújtó 2

 karika
Firestarter 2: Rekindled

Mesterszám

4.410 5.0 -
2 276 vélemény alapján

Szerintem

Charlie McGee fiatal nő, aki a a pirokinézis nem kívánt és sokszor irányíthatatlan képességével van megáldva, vagyis a puszta gondolatával képes tüzet gyújtani. Charlie szinte egész életén át egy szigorúan tikos kormányszerv elől bújkál, melyet a gépies John Rainbird vezet, aki meg akarja találni és fel akarja használni Charlie-t, mint háborús csodafegyvert. Vincent fiatal magánnyomozó, akit úgy küldtek Charlie nyomába, hogy mit sem tud az ügy hátteréről. Vincent segít a lánynak megszökni Rainbird markából, aki más kísérletek nyomán összehozott egy csapat különféle speciális képességekkel rendelkező kamaszfiút, akik arra készülnek, hogy átvegyék az uralmat a világ felett.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Tudtad, hogy az első sorozat, amit Jamie Oliver csinált, a BBC Pucér szakács (1998–1999) című műsora volt?

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Kommentek