Filmek a hangulatodra szabva

Blanche, a bosszúálló angyal

12+ karika
Blanche

Mesterszám

2.110 3.1 1.0
666 vélemény alapján

Szerintem

Franciaország egyik tartományában Mazarin, a korrupt bíboros kétes üzelmeket folytat. A gyanús holmikkal való kereskedésnek, hitványságoknak, gyilkosságoknak semmi sem vet gátat. A bíboros lemészároltatja az ellene fellázadó nemes Peronne családot. Senki nem sejti, hogy a kis Blanche csodával határos módon megússza és végignézi az öldöklést. A gyermeket egy bűnbánó zsoldos magához veszi. Felnőve a lány bármire kész, hogy bosszút álljon. Az egész vidéket rettegésben tartja, elfog egy értékes, Mazarinnek szánt szállítmányt, egy rakomány kolumbiai ördögport. A kardinális kegyetlen hóhéra a kalandor lány után veti magát. A történet nagy port kavar, híre eljut XIV. Lajos és Ausztriai Anna fülébe is, aki sietve elküldi kémjét...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

Marcus Luttrell, A túlélő című könyv írója a filmben rövid időre feltűnik mellékszereplőként. Ő az, aki kiönti a kávét, majd megkér valakit hogy takarítsa fel, később pedig a helikopteren, amit a csapat megmentésére küldtek.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Kommentek