Filmek a hangulatodra szabva

Télapu 2 – Veszélyben a karácsony!

12+ karika
The Santa Clause 2

Mesterszám

5.310 5.5 6.1
33 120 vélemény alapján

Szerintem

November 1., közeledik a karácsony… és Télapu, ahelyett, hogy az ünnepekre készülne, feleséget keres. Scott Calvin immár nyolc éve áll a jeges Északi Sarki vártán, és hűséges manói szerint ő minden idők legjobb Mikulása. Scottot azonban most gondok gyötrik. Fiával az iskolában komoly bajok vannak, őt magát pedig az a veszély fenyegeti, hogy ha karácsonyig nem sikerül oltár elé vezetnie valakit, elveszíti állását. Scott Calvin tehát hazaindul, hogy segítsen fián, és Télanyut kerítsen magának, az ügyek intézését az Északi Sarkon pedig egy helyettes Télapóra bízza. Amikor azonban a galád helyettes kezdi furcsa módon átértelmezni a „helyes” és „helytelen” fogalmát, veszélybe sodorván ezzel az egész karácsonyt, Scott, puttonyában egy csomó új varázslattal visszatér, hogy rendet csináljon, és megmentse az ünnepeket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Tudtad?

A Prince Avalanche - Texas hercege forgatása mindössze 16 napot vett igénybe.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Kommentek