Filmek a hangulatodra szabva

Totál káosz

 karika
Big Trouble

Mesterszám

6.510 6.5 -
16 936 vélemény alapján

Szerintem

Miami ege alatt nemcsak napsütésben élnek az emberek. Ott is éppen elég az árnyék és a sötétség. Valaki egy furcsa aktatáskát „felejt” a városban. Egyvalakinek nagyon fontos, hogy megszerezze a táskát. Arthur Herk korrupt üzletember hírében áll. Két bérgyilkos éppen ki akarja nyírni, amikor a táskára vadászik. Közben Arthur elhanyagolt felesége és lánya új szerelmük tárgyát keresik házon kívül. A táskának nyoma vész, azonban egyre többen tűnnek fel, rendőrök és ügynökök, akik pedig éppen azt keresnék…

Vetítések (tv)

Szerda
  • Paramount Channel - 06.19. 12:45

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Kommentek