Filmek a hangulatodra szabva

A Jelcin-projekt

 karika
Spinning Boris

Mesterszám

6.410 6.6 -
874 vélemény alapján

Szerintem

A nemzet történetének első szabad választása volt. Boris Jelcin nem csupán az elnökségre pályázott, hanem a kommunizmus végső elutasítására is. Minden esélytelenség ellenére három amerikai küldöttet bérelnek fel, hogy próbálják meg meggyőzni az orosz népet arról, hogy Jelcin-re szavazzanak. Hamarosan rájönnek, hogy a politikai győzelem sokszor élet és halál személyes kérdésén múlik.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Habár Felicity Jones középiskolás tinilányt alakít a Kísértés c. filmben, valójában 28 éves volt a forgatás alatt, a film megjelenésekor pedig 30.

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Tudtad?

Bár a Lucy ázsiai jeleneteit Taiwanon forgatták, Mr. Jang és csatlósai koreai nyelven beszélnek.

Kommentek