Filmek a hangulatodra szabva

A Maldonado-csoda

12+ karika
The Maldonado Miracle

Mesterszám

7.010 6.7 -
385 vélemény alapján

Szerintem

A latin kisfiú a bevándorlási hivatal elől megbújva egy templomi oltár mögött talál menedékre. A válla megsérült, és a vére véletlenül az oltárra folyik, pont Jézus szobrára. A kis menekült nem is tudja, hogy hamarosan az egész város arról beszél, hogy a templomban csoda történt. Ez nem csak a hangulatot pezsdíti fel, hanem a város gazdaságát is. Az emberek új morális kérdésekkel találják magukat szemben és a kapcsolatok is megmérettetnek a rendkívüli helyzetben...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Lars Von Trier kilencedjére dolgozik együtt Udo Kierrel, a német színésszel A nimfomániás című filmben.

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Kommentek