Filmek a hangulatodra szabva

Hegyaljai újrakezdés

 karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Portréfilm László Gyuláról. A rendszerváltás utáni gazdasági anomáliák súlyosan érintették a hegyaljai borvidéket. Az Erdélyből elszármazó László Gyula a világban – főleg Dél-Afrikában – szerzett tapasztalataira építve egy modern pincészet kialakításába vágott bele. Sikerrel alkalmazhatók-e az ottani tapasztalatok, vállalkozóbarát-e a jelenlegi mezőgazdasági támogatás? Ilyen és hasonló kérdésekre kapunk választ a gazdag életút megismerése közben.

magyar film 2003,
színes dokumentumfilm
Hossz: 41 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A Prince Avalanche - Texas hercege forgatása mindössze 16 napot vett igénybe.

Kommentek