Filmek a hangulatodra szabva

Hegyaljai újrakezdés

 karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Portréfilm László Gyuláról. A rendszerváltás utáni gazdasági anomáliák súlyosan érintették a hegyaljai borvidéket. Az Erdélyből elszármazó László Gyula a világban – főleg Dél-Afrikában – szerzett tapasztalataira építve egy modern pincészet kialakításába vágott bele. Sikerrel alkalmazhatók-e az ottani tapasztalatok, vállalkozóbarát-e a jelenlegi mezőgazdasági támogatás? Ilyen és hasonló kérdésekre kapunk választ a gazdag életút megismerése közben.

magyar film 2003,
színes dokumentumfilm
Hossz: 41 perc
Korhatár: év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

A Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmet a mozikban a "francia Boratként" is emlegetik, mivel a „Borat” legjobb pillanatait idézi, némi franciás sármmal.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Kommentek