Filmek a hangulatodra szabva

Johnny English

12+ karika
Johnny English

Mesterszám

6.110 6.1 -
109 898 vélemény alapján

Szerintem

Egy bizonytalan világban kevés olyan megbízható tényező akad, mint a brit titkosszolgálat. A szervezet világszerte jó hírnévnek örvend profi ügynökei és csúcstechnikájú eszköztára révén, nemzetközi hírszerző hálózatával a becsület egyik utolsó védőbástyája, szolgálatában „az igazság” elszánt oltalmazói állnak.
Így amikor a titkosszolgálat tudomására jut a Koronaékszerek megbugázásának elképesztő terve, a legjobb ember, a szuperkémek krémének krémje, az Egyes ügynök villámgyorsan megkapja az ügyet.
És majdnem olyan villámgyorsan elhantolják hat láb mélyen.
A brit titkosszolgálat balszerencséjére gyakorlatilag az összes többi rátermett ügynök csatlakozik Egyes ügynökhöz az alvilágban… Szemét dolog temetésen robbantani.
Ki állhat egy ilyen sátáni akció mögött? Talán ugyanaz a beteg elme, aki meg akarja kaparintani a koronát?
Így már csupán egyetlen ember marad, akinek esélye lehet megvédeni hazáját, megbosszulni a titkosszolgálat kiirtását, és leleplezni a szörnyeteget, aki rá akarja tenni mocskos mancsát az egykoron hatalmas brit birodalom örök jelképeire, a Koronaékszerekre.
Színre lép Johnny English.
Nem tudja, mi az a félelem.
Nem tudja, mi az a veszély.
Nem tud semmit.

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • SuperTV2 - 07.14. 17:00

Tudtad?

A 47 Ronin c. film a hetedik adaptációja egy japán népmesének. Feldolgozták már Genroku Chûshingura (1941), Chûshingura (1958), Chûshingura (1962), Akô-jô danzetsu (1978), Shijûshichinin no shikaku (1994) és Saigo no Chûshingura (2010) címen is, de ez a történet első hollywood-i megfilmesítése.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával film rendezője, Marc Rothemund olyan, Magyarországon is közismert filmeket rendezett korábban, mint a Hangyák a gatyában tinivígjáték, és az Oscar-díjra jelölt Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel című történelmi dráma.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Kommentek