Filmek a hangulatodra szabva

Megfestett sors

 karika
Brush with Fate

Mesterszám

5.710 6.3 -
312 vélemény alapján

Szerintem

A megfestett sors Susan Veerland Jácintkék ruhás lány című regénye alapján készült. A regény és a belőle készült film is egy holland festő Johannnes Vermeer képzelt 17. századi remekművének sorsát követi nyomon. A festményt ugyan szerelem ihlette, de kétségbeesés kényszerítette gazdáját arra, hogy eladja, a szenvedély vitte rá a vevőt, hogy megvegye, és a csillapíthatatlan mohóság hajtotta az elkövetőt, hogy ellopja. Ez a csodálatos alkotás az idő múlásának fittyet hányva győzte le a szíveket, hozott szabadságot és követelt életeket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Michael Fassbender egy pár percre sokkos állapotba került az erőszak-jelenet felvétele után a 12 év rabszolgaság forgatása közben.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Kommentek