Filmek a hangulatodra szabva

Pokolba a szerelemmel

12+ karika
Down with Love

Mesterszám

6.310 6.3 -
32 272 vélemény alapján

Szerintem

A hatvanas évek elején New Yorkban a fiatal írónő, Barbara Novak olyan könyvvel jelentkezik, mely rögtön beszédtéma lesz. Művével nyíltan tagadja a szerelmet, de feltétlen igent mond a karrierre és a szexre. A forradalmi nézeteket hangoztató kötet hamar a bestseller-listák élére repül, szerzője pedig magára vonja egy veszélyes ellenfél figyelmét. Catcher ˝Catch˝ Block igen magabiztos, sármos férfi, a nők rajonganak érte – ráadásul jó tollú sztárújságíró is, aki szilárdan elhatározta, hogy letöri az írónő büszkeségét. Catch legjobb barátja és főnöke, Peter McMannus próbálja őt megállítani. Eközben pedig reménytelen szerelemmel üldözi vágyai tárgyát, Barbara szerkesztőjét, Vikki Hillert, akivel csak az a baj, hogy ügyesebben és rámenősebben játszik a férfiak világában, mint maguk a férfiak. A film a Doris Day–Rock Hudson páros nevével fémjelzett klasszikus romantikus vígjátékok hangulatában készült. A történet számos modern elememmel bővült, a lényeg azonban ugyanaz maradt: a sztori két ember szikrázó összecsapása – egy nőé, aki megfogadta, hogy lemond a szerelemről, és egy férfié, aki azt hiszi, hogy nincs szüksége szerelemre.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

A Szex az ex után című film forgatásának első napja vasárnapra esett, az egyik forró jelenet így egy valódi masszázsszalonban készült, ami vasárnaponként zárva tart.

Tudtad?

Tilda Swinton órákat ült a sminkszékben, hogy eljátszhassa a 84 éves Madame D.-t A Grand Budapest Hotel című filmben.

Tudtad?

A Műkincsvadászok bemutatóját eredetileg 2013 decemberére tervezték, még a nagy díjátadók előtt, de George Clooney úgy látta, hogy a speciális effektek még javításra szorulnak, és így nem fognak díjat nyerni. Ezért a stúdió a következő év februárjára halasztotta a premiert.

Kommentek