Filmek a hangulatodra szabva

A zűrhajó

12+ karika
(T)Raumschiff Surprise – Periode 1

Mesterszám

5.310 5.3 -
9 909 vélemény alapján

Szerintem

Évszázadokkal azután, hogy az emberek megtelepedtek a Marson, 2304-ben támadás éri a Földet. A Mars hadserege, amelyet Rogul Mars-Regulátor, és első embere, Lord Jens Maul vezet, meg akarja hódítani a kék bolygót. Metapha királynő és tanácsadói kifogytak az ötletekből, ráadásul az egész űrflottájuk megsemmisült - pontosabban egy hajó megmaradt, a Surprise. Az ugyanis oly messze járt, hogy igazából senki sem hiányolta sem az űrhajót, sem annak… hmmm... meleg legénységét. Mialatt a földiek a puszta túlélésért küzdenek, Kork kapitány, Schrotty főmérnök és a vulkáni származású elsőtiszt, Mr. Spuck az éves Miss Waikiki szépségversenyre készülődik valahol az univerzum túlsó végén. Faxüzenet érkezik a Földről, hazahívják őket, de a hiperhajtómű meghibásodik, ezért csupán csigalassúsággal képesek vánszorogni. Sőt, az akkumulátorok is kimerültek, nem lehet kivilágítani még a business classt sem. De már úton a segítség! Rock, az űrtaxipilóta leviszi Korkot, Spuckot és Schrottyt a földi főhadiszállásra.A Surprise emberei kétségbeesett tervet kovácsolnak: visszautaznak 2004-be, amikor egy lezuhant ufóból szerzett technológia lehetővé tette a Mars gyarmatosítását. Az ufót egy svájci katonai lézerrel megsemmisítik annak reményében, hogy ezáltal megváltoztathatják a jövőt. Ám Jens Maul és csapata a nyomukban lohol, a káosz kellős közepén Kork, Spuck, Metapha hercegnő és Rock mégis el tud menekülni. Balszerencséjükre azonban a XIV. századi Európában kötnek ki. Jens Maul megszerzi az időgép kézikönyvét, így képes nyomon követni a társaságot. Az időugrások során a Surprise utazói új (és régi) ellenségeikkel is találkoznak, közben Jens Maul állandóan a sarkukban jár. Számára az egész marsi létezés a tét, amelynek érdekében akár ölni is képes, míg Kork és Spuck csupán azért aggódik, hogy idejében visszaérkezzenek a szépségversenyre...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Tilda Swinton órákat ült a sminkszékben, hogy eljátszhassa a 84 éves Madame D.-t A Grand Budapest Hotel című filmben.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Lucía Puenzo, A német doktor című film rendezője azután döntötte el, hogy Natalia Oreiro kapja Eva szerepét, miután látta A kis ellenállóban nyújtott alakítását.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Kommentek