Filmek a hangulatodra szabva

Egy tökéletes nap

12+ karika
One Perfect Day

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Tommy Matisse tehetséges fiatal zenész, aki a londoni Királyi Zeneakadémián tanul, s azon dolgozik, hogy létrehozza Egy tökéletes nap című zeneművét közösen barátnőjével, Alysse-vel, aki otthon Ausztráliában vár rá. Amikor Tommy húga, Emma drogtúladagolásban meghal, miután egy éjszakát végigbulizott Alysse-vel, a fiú hazatér Melbourne-be. Amint kiderül, hogy Alysse is vétkes Emma halálában, Tommy azonnal szakít vele. A lány erre a drogokban és a klub alattomos tulajdonosának karjaiban keres vigaszt, Tommy pedig Melbourne zenés-táncos szórakozóhelyeinek világába merül alá. A sors azonban megint összehozza őket, amikor Tommy átdolgozza egykori közös szerzeményüket...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Tudtad?

Gary Poulter, aki Wade-et (G-Daawg) alakítja a Joe című filmben, egy hajléktalan, ugyanis a rendező, David Gordon Green szokása, hogy helyi lakosokat toborozzon filmjeibe. Polter néhány hónappal a film befejezte után az utcákon halt meg.

Kommentek