Filmek a hangulatodra szabva

Halhatatlanok

16+ karika
Immortal (ad vitam)

Mesterszám

6.510 - 10.0
1 vélemény alapján

Szerintem

A huszonharmadik század kezdetén járunk. Valahol a háromszintes New York utcáin bolyong egy kék hajú nő, aki kék könnyeket sír és hamarosan rádöbben titkos képességeire. Mindenki, akit megismer, a hatása alá kerül és segíteni, védelmezni próbálja. Furcsa álmok gyötrik miközben próbálja kideríteni az igazságot. Neve Jill Bioskop és isteni vér folyik ereiben.
Még nem tudja, de Horus a sólyomfejű isten végigrepülte a fél univerzumot, hogy megtalálja. Horust halálra ítélték ősi egyiptomi istentársai és már csak hét nap maradt hátra az életéből. Hét nap, hogy megtalálja Jillt a város útvesztőiben és elcsábítsa. De ehhez egy emberi testre van szüksége. Valódi hús és vér testre, amit egy szív hajt. Választása Alcide Nikopolra esik, akit harminc éve zártak börtönbe, mert túl sokat tudott a sötét város vezetőinek, az Allgood család tagjainak titkairól. Száműzetése a Globus 1 állomásról való megmenekülésével ér véget, amikor egy hiba folytán visszazuhan a Földre.
Az eszelős hármasban innentől minden összekuszálódik: hangok, testek és emlékképek…Minden kivéve a szerelmet, ami mindig ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számítanánk rá.
Ezalatt az Istenek Piramisa odaköltözik Manhattan fölé, szörnyszülöttek lepik el a felhőkarcolókat és egy emberfeletti sorozatgyilkos szabadul az első szintre…
Az eseményekből egy zsaru – Jonatan Froebe - is igyekszik hasznot húzni a közelgő választásokra készülő Allgood Jr szenátor megzsarolásával.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

Miguel Ferrer az 1987-es és a 2014-es Robotzsaruban is szerepel.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive című koncertfilmet mindössze három napig játszották az ausztráliai mozikban.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Kommentek