Filmek a hangulatodra szabva

ÖcsiKém 2 – A londoni küldetés

 karika
Agent Cody Banks 2: Destination London

Mesterszám

3.810 4.4 -
10 538 vélemény alapján

Szerintem

A 15 éves tini CIA-ügynök, Cody Banks visszatér, hogy egy újabb veszélyes gonosztevőt ártalmatlanítson, ezúttal a ködös Angliában! Bankst a nyári tábornak álcázott CIA kiképzőközpontban nem csak egy új feladat, hanem egy új partner is várja. A bumfordi, de éleseszű Derek csatlakozik ezúttal Codyhoz, hogy együttes erővel próbáljanak meg megtalálni és lekapcsolni egy gonosz kettősügynököt, aki meglépett egy kísérleti agykontoll masinával. A nyomok Nagy-Britanniába vezetnek, ahol Banks egy elit magániskola tanulójának kiadva magát próbálja elkapni a szökevény ügynököt. Az ügy érdekében még az iskola diákzenekarához is kénytelen csatlakozni - annak ellenére, hogy teljesen botfülű -, ahol egy helyi tini ügynökkel, a csinos Emily-vel szövetkezve dolgozik tovább az ügyön...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman, Hugh Jackman és Zac Efron is benne volt A komornyik első szereposztásban.

Tudtad?

Bár Llewyn Davis fikciós karakter, történetét nagyban ihlette Dave Van Ronk folkzenész élete.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Kommentek