Filmek a hangulatodra szabva

Penge – Szentháromság

18+ karika
Blade: Trinity

Mesterszám

6.610 5.9 8.0
125 660 vélemény alapján

Szerintem

A Penge-trilógia harmadik, befejező részében a Marvel képregényhős segítője ezúttal két kalandvágyó fiatal, Abigail és Hannibal King. Abigail annak a Whistlernek a lánya, aki az előző két részben Penge legfőbb támasza volt, Hannibal pedig jól ismeri az ellenséget, hiszen ő maga is vámpír volt egykor.
A három elszánt vámpírvadász most a halottaiból feltámasztott Drakulával veszi fel a harcot, hogy megmentsék a Földet és az emberiséget a vámpírok uralmától.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Kommentek