Filmek a hangulatodra szabva

Penge – Szentháromság

18+ karika
Blade: Trinity

Mesterszám

6.610 5.9 8.0
125 660 vélemény alapján

Szerintem

A Penge-trilógia harmadik, befejező részében a Marvel képregényhős segítője ezúttal két kalandvágyó fiatal, Abigail és Hannibal King. Abigail annak a Whistlernek a lánya, aki az előző két részben Penge legfőbb támasza volt, Hannibal pedig jól ismeri az ellenséget, hiszen ő maga is vámpír volt egykor.
A három elszánt vámpírvadász most a halottaiból feltámasztott Drakulával veszi fel a harcot, hogy megmentsék a Földet és az emberiséget a vámpírok uralmától.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman, Hugh Jackman és Zac Efron is benne volt A komornyik első szereposztásban.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

A Llewyn Davis világát többek között két Oscar-díjra, három-három Golden Globe-ra és BAFTA-díjra is jelölték, és mások mellett a torontói kritikusok szerint volt a 2013-as év legjobb filmje.

Tudtad?

A Salvo története egy sematikus gengszterfilmet idéz, de a filmet máris kikiáltották az olasz és európai filmtörténelem egy meghatározó alkotásává, amely új alapokra helyezi a művészfilm jelenkori felfogását.

Tudtad?

Godzilla taraja a feje búbjától a farka hegyéig 89 hegyes részből áll.

Kommentek