Filmek a hangulatodra szabva

Penge – Szentháromság

18+ karika
Blade: Trinity

Mesterszám

6.610 5.9 8.0
125 660 vélemény alapján

Szerintem

A Penge-trilógia harmadik, befejező részében a Marvel képregényhős segítője ezúttal két kalandvágyó fiatal, Abigail és Hannibal King. Abigail annak a Whistlernek a lánya, aki az előző két részben Penge legfőbb támasza volt, Hannibal pedig jól ismeri az ellenséget, hiszen ő maga is vámpír volt egykor.
A három elszánt vámpírvadász most a halottaiból feltámasztott Drakulával veszi fel a harcot, hogy megmentsék a Földet és az emberiséget a vámpírok uralmától.

Vetítések (tv)

Szerda
  • AMC - 01.02. 23:00
Vasárnap
  • AMC - 01.06. 01:40

Tudtad?

Jared Leto 13 és fél kilót fogyott a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért, amiért meg is kapta a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Tudtad?

Dyga Zsombor, a díjnyertes Köntörfalak rendezője azért döntött az angol filmcím mellett, mert a „couch surf” egyike azoknak a frappáns angol kifejezéseknek, amelyek izgalmasak és pontosak.

Tudtad?

Az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film első finn nyelvű változatában elírták Tove Jansson regényének címét, finnül két szinonímát egymás mellé téve, Üstökös és üstökös névre keresztelték így a filmet, később persze ezt korrigálták.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Kommentek