Filmek a hangulatodra szabva

Pokolfajzat

12+ karika
Hellboy

Mesterszám

6.610 6.8 6.5
233 550 vélemény alapján

Szerintem

1944 végén, a II. világháború utolsó napjaiban náci tudósok még egy utolsó, kétségbeesett kísérletet tettek rá, hogy megfordítsák a harcok menetét. Raszputyin, az orosz látnok segítségével megnyitották a pokol kapuját, hogy a gonosz erőit hívják szövetségesükül. Ám egy amerikai deszantalakulat megzavarta a szertartást, és a terv csődöt mondott. Egyetlen túlvilági lény mégis átjutott a résnyire nyíló kapun: az ördögfiókát amerikai katonák fogták el, vitték haza és nevelték fel. Pokolfajzat a szüleitől természetfölötti erőt, a tűz szeretetét és szép szarvakat örökölt, nevelői mellett viszont rászokott a szabadság szeretetére, a jó szivarokra és a gyorstüzelő pisztolyokra. Egy különleges kormányhivatal alkalmazásában áll, hogy néhány hozzá hasonlóan speciális lény társaságában védje országát a természetfölötti támadásoktól. Egyszer felbukkan a legfélelmetesebb ellenség, az, akinek Pokolfajzat az életét köszönheti. A rég halottnak hitt Raszputyin előkerül, és be akarja fejezni, amit 1944-ben félbe hagyott...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Kommentek