Filmek a hangulatodra szabva

Vérvörös homok

 karika
Red Dust

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Alex Mpondo polgárjogi aktivista börtönben szenved a kegyetlen apartheid rezsim uralma alatt. Megdöbben, amikor megtudja, hogy legfőbb kínvallatója, Dirk Henricks rendőrtiszt amnesztiára terjesztette föl. Közben New Yorkból visszatér dél-afrikai otthonába Sarah Barcant emberjogi ügyvéd, hogy a tárgyaláson képviselje Mpondót, valamint társát, Sizellát, akit vele együtt tartóztattak le, ám azóta senki sem hallott felőle. Sarah rájön, hogy minél mélyebbre hatol a múltba, annál jobban kell félnie a jelenben.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Jude Law a Dom Hemingway c. filmben játszott szerepéért, Dom karakteréért több mint 13 kilót hízott.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Kommentek