Filmek a hangulatodra szabva

A randiguru

12+ karika
Hitch

Mesterszám

7.310 6.7 9.0
235 073 vélemény alapján

Szerintem

Minden szakmában lehet zseniálisnak lenni. Hitch a házasságközvetítés virtuóza. Aki hozzá fordul, biztos lehet benne, hogy hamarosan kimondhatja a boldogító igent – méghozzá annak, akinek mindig is szerette volna. Hitch ugyanis megrendelésre dolgozik. A facér férfi kinézhet magának bárkit, ő akcióba lendül, nyomoz, kipuhatolja a mit sem sejtő zsákmány titkos vágyait, gyengéit és ideáljait, felkészíti belőlük ügyfelét, majd megrendezi az első, véletlen találkozást. Ezután már nem is tűnik nagyképűségnek, hogy garanciát vállaljon arra: aki három randevú után sem tudta elcsábítani a kiszemelt nőstényt, az visszakapja a befizetett díjat.

A rendszer tökéletesen működik. Ám a legnagyobb vadász is a célkeresztbe kerül egyszer: Hitch akkor, amikor színre lép Sara, a minden lében kanál újságírónő.

Vetítések (tv)

Vasárnap
  • TV2 - 07.01. 22:20

Tudtad?

Az apáca az 1966-os azonos nevű filmet vette alapul történetéhez.

Tudtad?

A Viharsarok stábjában több pályakezdő is dolgozott, például Kalicz Klára jelmeztervező és Takács Nóra látványtervező.

Tudtad?

A Gyermekeink című film képviselte Belgiumot 2013-as Oscar díjátadón "A legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

James Gray segített a Vérkötelék rendezőjének, Guillaume Canet-nak lefordítani a forgatókönyvet franciáról angolra.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Kommentek