Filmek a hangulatodra szabva

Álomhotel – Mexikó

 karika
Das Traumhotel: Überraschung in Mexico

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Mexikóban értékes műalkotások után kutat Markus és a nagynénje, hogy azokkal ékesíthessék a hoteljüket. Dorothea néni már az érkezésükkor összetalálkozik fiatalkori szerelmével, Julian-nal, így az ott tartózkodás a számára nemcsak izgalmasnak, hanem romantikusnak is ígérkezik. A Grandhotel Yucatan nevű hotelben szállnak meg, és Markus persze feladatot is kap. A szállodaigazgató betegsége miatt egy ideig neki kell vezetnie a hotelt, ahol az üzlet mellett egy kisfiú szomorú sorsa is leköti a figyelmét…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

Az eltűnés sorrendjében világpremierje az egyik kiemelt 'A' kategóriás fesztiválon, a Berlinale versenyprogramjában volt, és 2014 áprilisában a rangos amerikai Tribeca Filmfesztiválra is meghívást kapott.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Kommentek