Filmek a hangulatodra szabva

Kőkemény család

16+ karika
The Family Stone

Mesterszám

6.310 6.3 -
47 862 vélemény alapján

Szerintem

A Stone család, olyan, mint annyi más család: nagy, zavaros és rendetlen. Karácsonykor minden rokon összejön, hogy néhány zavaros és rendetlen nap során alaposan szerethessék és kibeszélhessék egymást.

Ez az év azonban más, mint a többi. A kedvenc, tökéletes fiú elhozza bemutatni a barátnőjét is, aki nem éppen olyan, amilyennek a család elképzelte a srác jövendőbelijét. És véleményüket nem is rejtik véka alá. A lány az ellenséges fogadtatástól megrémülve erősítést hív. Ám nővére érkezése csak ront a helyzeten: a szeretet ünnepe során igazi háborús jelenetek zajlanak Stone-ék békés otthonában.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Tudtad?

A Prince Avalanche - Texas hercege forgatása mindössze 16 napot vett igénybe.

Tudtad?

A Godzilla c. filmben a szörny tappancsa legszélesebb pontján 17.66 méter.

Tudtad?

Kellan Lutz, a Herkules legendája főszereplője forgatás közben minden jelenet után felüléseket és fekvőtámaszokat nyomott, hogy férfiasabbnak érezze magát, és keményen tudjon a kamerába nézni. Sokszor nap végére több mint ezret csinált a gyakorlatokból.

Kommentek