Filmek a hangulatodra szabva

Reggeli a Plútón

16+ karika
Breakfast on Pluto

Mesterszám

7.710 7.3 -
16 948 vélemény alapján

Szerintem

A film az 1970-es évektől követi Patrick Braden, egy megnyerő, de rettenetesen elszánt fiatalember tetteit nyomon. Egy kis ír városban hagyják magára kisbabaként, s nagyon korán rájön, hogy más, mint a többiek, már kisiskolás korában a lányos játékokhoz vonzódik, nevelőanyja ruháiban játszik és sminkeli magát, ha egyedül marad.

Patrick egy módon éli túl gyerekkorát: szellemes, elbűvölő viselkedésével, és, hogy gyengéden visszautasít minden olyan kísérletet, mely meg szeretné változtatni őt. Tartásának és eszének köszönhetően vészeli át a nehéz életkörülményeket, s senkinek és semminek nem hagyja, hogy beleszóljon abba, amiben hisz.
Az iskolapadból kikerülve Londonba megy, ahol egy transzvesztita bárban énekel.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Aura c. film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

A Gyermekeink című film képviselte Belgiumot 2013-as Oscar díjátadón "A legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

A Veszélyzóna Paul Walker utolsó filmje.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Kommentek