Filmek a hangulatodra szabva

Álom a Paradicsomból

12+ karika
Cenneti beklerken

Mesterszám

6.510 6.9 -
1 161 vélemény alapján

Szerintem

Eflatun miniatúrafestő a XVII. századi Isztambulban él. Egy nap erőszakkal elviszik a nagyvezér palotájába. Ott megtudja, hogy az egyik ottomán herceget, Danyalt, aki felkelést szított, letartóztatták egy messzi országban és nemsokára kivégzik. Eflatun azt a parancsot kapja, hogy fessen nyugati stílusban egy portrét a lázadó hercegről, így segítve a hatóságokat a személyazonosság megállapításában. A parancs elhangzása után Eflatun fáradtságos útra indul Anatóliába. Az úton találkozik egy Leyla nevű lánnyal. Együtt egy testet-lelket megindító kaland közepén találják magukat.

magyar-török film 2006,
színes kalandfilm
Hossz: 105 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2007. 06. 07., csütörtök

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Abigail Breslin (Jean) az Augusztus Oklahomában szereplőválogatására 39 fokos lázzal ment el.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman kapta volna Mrs. H szerepét A nimfomániás című filmben, de különböző konfliktusok miatt kikerült a produkcióból.

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Kommentek