Filmek a hangulatodra szabva

Befejezetlen szerelem

12+ karika
Though None Go with Me

Mesterszám

7.110 7.1 -
494 vélemény alapján

Szerintem

1951-et írunk. Amerika a koreai háború súlyát nyögi, de Elizabeth LeRoy, aki frissen végzett a főiskolán, és most hazatért Three Riversbe, a maga útját akarja járni. Léptei nem máshoz vezetnek, mint a falu új és odaadó, valamint nem utolsó sorban igen helyes papjához, akibe beleszeret. De mikor Elizabeth útra kel, hogy a hit nevében Koreába menjen, útja során olyan tragédiák érik, melyek megváltoztatják életét és megrengetik hitét.


Változat: Egy asszony lelkiereje és Istenben való hite sorozatosan megmérettetik életének olyan nagy próbatételei során, mint szeretteinek korai halála és vőlegénye háború alatti tragédiája, akit ütközetben elesettnek nyilvánítottak. A ráosztott sok megpróbáltatás és gyász végül megtöri a hitét.

Vetítések (tv)

Szombat
  • Filmbox Premium - 12.09. 02:15
Hétfő
  • Filmbox Premium - 01.01. 01:30

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

A Jack Ryan: Árnyékügynök a 2013. október elsején elhunyt Tom Clancy író és producer utolsó alkotása.

Tudtad?

Behálózva filmbaki: Claudia nadrágja hirtelen kék farmerről fekete leggings-re változik, amikor találkozik Martinnal a kikötőben.

Tudtad?

Lars Von Trier kilencedjére dolgozik együtt Udo Kierrel, a német színésszel A nimfomániás című filmben.

Kommentek