Filmek a hangulatodra szabva

Nagyratörők

16+ karika
Les Ambitieux

Mesterszám

4.810 5.9 -
296 vélemény alapján

Szerintem

A fiatal Julien félénk és bizonytalan könyvárus, aki arról álmodozik, hogy kiadják az életrajzi elemekkel átszőtt regényét. A férfi Párizsba utazik, ahol találkozik az arrogáns, sznob kiadóval, Judith Zahnnel. A nőnek megtetszik a férfi, és elcsábítja. Judith később Julien kocsijában felejt egy dobozt. A férfi ebben olyan anyagokat talál, melyből kiderül, hogy a nő apja a hatvanas években radikális lázadó volt, aki Latin-Amerikába utazott, hogy támogassa a gerillamozgalmakat. Julien úgy véli, remek alapanyagra bukkant, amiből sikeres könyvet lehetne írni.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Tudtad?

A Csajkeverők forgatókönyvet is jegyző Tom Gormican szándéka egy olyan romantikus vígjáték elkészítése volt, amely elsősorban a férfiak szemszögéből ábrázolja az ismerős helyzeteket.

Kommentek