Filmek a hangulatodra szabva

Superman visszatér

12+ karika
Superman Returns

Mesterszám

6.310 6.1 6.5
232 182 vélemény alapján

Szerintem

A Superman visszatérben a katasztrófák elhárításában verhetetlennek bizonyuló szuperhős visszatér a Földre, ahol komoly kihívásokkal találja szembe magát. Az imádott nő, Lois Lane, ráunva a várakozásra, férjhez ment. Nem elég, hogy hősünknek fel kell dolgoznia a szerelmi csalódást, még a gaz ellennel, Lex Luthorral is szembe kell néznie, aki börtönéből szabadulva újabb ármányokon töri a fejét. Supermannek a megváltozott körülmények között újból meg kell tanulnia beilleszkedni a társadalomba, valamint a lelkében és a világban eluralkodó káoszon is úrrá kell lennie.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Tudtad?

A Végtelen szerelem az 1981-es azonos nevű film remake-je.

Kommentek