Filmek a hangulatodra szabva

A fiú, aki aranyat keresett

6+ karika
Toni Goldwascher

Mesterszám

5.210 5.8 4.5
26 vélemény alapján

Szerintem

Németország, a II. világháború után néhány évvel. A 11 éves Toni a falu szélén, egy folyóparti házban él anyjával, és a nagyapjához hasonlóan arany után kutat a folyóban. A falusiaknak megvan a véleményük a „hóbortjáról”, ráadásul az egyik farmer kötekedő fia, Hans folyton a nyakára jár, hogy kitúrja őt a folyó egyik legbiztosabb aranylelőhelyéről. Amikor Toni tényleg aranyra lel, a falusi gyerekek megrohanják a folyót, hogy ők is szerencsét próbáljanak. Velük tart a haragos Hans is, aki arany helyett egy puskát és hozzávaló muníciót talál, és úgy érzi, itt az ideje, hogy megleckéztesse Tonit...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A színészek A Wall Street farkasában igazából porrá zúzott B-vitamint szívtak fel az orrukba, ami úgy nézett ki, mint a kokain. Habár ez nem volt kellemes, a vitamin energiát adott nekik a színészi játékhoz.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Habár Felicity Jones középiskolás tinilányt alakít a Kísértés c. filmben, valójában 28 éves volt a forgatás alatt, a film megjelenésekor pedig 30.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

James Gray segített a Vérkötelék rendezőjének, Guillaume Canet-nak lefordítani a forgatókönyvet franciáról angolra.

Kommentek