Filmek a hangulatodra szabva

A szerelem kegyelme

18+ karika
Savage Grace

Mesterszám

4.910 5.9 -
8 532 vélemény alapján

Szerintem

Barbara Daly a társadalmilag jóval felette álló Brooks Baekland-hez megy feleségül, hogy a férfin keresztül pénzhez és befolyáshoz jusson. Bár gyönyörű és karizmatikus, Barbara mégsem illik előkelő férjéhez. Egyetlen gyermekük, Tony születése azonban ahelyett, hogy rendezné kapcsolatukat, még inkább megingatja házasságuk törékeny egyensúlyát. Ahogy Tony növekszik, úgy válik akaratlanul is eszközzé szülei pszichológiai és szexuális játékaiban. A tragédia pedig elkerülhetetlen, s a sokkoló tabuk is felszínre kerülnek…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Bűbáj és kéjelgés című filmben szerepel Santiago Segura, akit legtöbben úgy ismernek: Torrente. A spanyol átváltozóművész itt egészen más arcát mutatja.

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Kommentek