Filmek a hangulatodra szabva

Anya, lánya, unokája

12+ karika
Georgia Rule

Mesterszám

6.210 5.9 7.5
19 981 vélemény alapján

Szerintem

Rachel egy kezelhetetlen és dühös tinédzser. Alkoholista anyja sem tud mit kezdeni vele, így végül nagyanyjához, Georgia-hoz küldi a nyárra. Georgia szigorú szabályok szerint él, és most őrá hárul a bulizós ifjonc féken tartása. Rachel azonban a vadóc felszín alatt egy szörnyű titkot rejteget magában, amely nemsokára napvilágra kerül, mindez pedig arra készteti a három, egymástól teljesen különböző nőt, hogy ezúttal - ahogy egy családhoz illik - összetartsanak.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Kommentek