Filmek a hangulatodra szabva

Ellenséges vágyak

18+ karika
Se, jie

Mesterszám

6.210 7.6 -
29 692 vélemény alapján

Szerintem

A fiatal Wong most kezdi egyetemi tanulmányait. Magára maradt a világban, az anyja meghalt, az apja pedig a testvérével együtt Angliában rekedt a 2. világháború kitörése miatt. Az egyetemen megtetszik az egyik diáktársa, miatta jelentkezik a drámacsoportba. A hazafias érzelmektől fűtött Kung meg akarja büntetni a japánokkal együttműködő kínaiakat. Célpontja a magas beosztásban lévő Yee. Az akcióba Wongot is bevonja. A lánynak a férfi szeretőjeként kell előkészítenie a terepet a merénylethez. Wong azonban beleszeret a férfiba... Eileen Chang regényéből.

amerikai-kínai-hongkongi-tajvani film 2007,
színes filmdráma
Hossz: 151 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2008. 02. 28., csütörtök

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Halálos mélységben Aksel Hennie (Petter) autóbalesete nem egészen úgy volt leírva a forgatókönyvben, ahogy végül történt: A Jeep azért borult fel, mert a színész túl éles kanyart vett vele. Bizony, nem egy kaszkadőr borult.

Tudtad?

A Galaxis őrzői először a Marvel Super-Heroes Issue 18 képregényfüzetben jelent meg 1969 januárjában.

Tudtad?

Bár Llewyn Davis fikciós karakter, történetét nagyban ihlette Dave Van Ronk folkzenész élete.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

Marcus Luttrell, A túlélő című könyv írója a filmben rövid időre feltűnik mellékszereplőként. Ő az, aki kiönti a kávét, majd megkér valakit hogy takarítsa fel, később pedig a helikopteren, amit a csapat megmentésére küldtek.

Kommentek