Filmek a hangulatodra szabva

Kiadatás

16+ karika
Rendition

Mesterszám

6.710 6.8 7.0
45 882 vélemény alapján

Szerintem

A CIA útjai kiszámíthatatlanok. Egy Dél-Afrikából Washingtonba utazó egyiptomi férfi eltűnik a repülőgépről. Amerikai felesége nem hajlandó belenyugodni a megmagyarázhatatlannak tűnő esetbe és az Egyesült Államokba utazik. Nyomozni kezd. Tilos területre téved. A CIA egyik elemzője valahol az országhatáron túl, egy titkos börtönben egy frissel elfogott terroristagyanús férfi vallatására készül. Ám gyanakodni kezd, hogy legújabb feladata nem azt a célt szolgálja, amiért eredetileg dolgozni kezdett. Ha most résen áll, talán ezrek életét mentheti meg, és talán segíthet egy ártatlan férfin. Nyomozni kezd. Tilos területre téved. Egy profi ügynök és egy naiv civil együtt keveredik bele élete legfélelmetesebb kalandjába: együtt akarnak megoldani egy rejtélyt, és együtt próbálnak élve kijutni a tilos területről.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Pulykaland egyik jelenetében egy falusi lakos dinamittal dobja meg a pulykákat. A dinamitot azonban csak 1867-ben találták fel, azaz 250 évvel később.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

Taylor Schilling kiütötte Abbie Cornish-t és Katie Cassidy-t a Szerencsecsillag női főszerepéből.

Kommentek