Filmek a hangulatodra szabva

Kiadatás

16+ karika
Rendition

Mesterszám

6.710 6.8 7.0
45 882 vélemény alapján

Szerintem

A CIA útjai kiszámíthatatlanok. Egy Dél-Afrikából Washingtonba utazó egyiptomi férfi eltűnik a repülőgépről. Amerikai felesége nem hajlandó belenyugodni a megmagyarázhatatlannak tűnő esetbe és az Egyesült Államokba utazik. Nyomozni kezd. Tilos területre téved. A CIA egyik elemzője valahol az országhatáron túl, egy titkos börtönben egy frissel elfogott terroristagyanús férfi vallatására készül. Ám gyanakodni kezd, hogy legújabb feladata nem azt a célt szolgálja, amiért eredetileg dolgozni kezdett. Ha most résen áll, talán ezrek életét mentheti meg, és talán segíthet egy ártatlan férfin. Nyomozni kezd. Tilos területre téved. Egy profi ügynök és egy naiv civil együtt keveredik bele élete legfélelmetesebb kalandjába: együtt akarnak megoldani egy rejtélyt, és együtt próbálnak élve kijutni a tilos területről.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Tudtad?

A Szörny mentőakcióban ahol Scorch ráírja a nevét a padlóra, rajta kívül rengeteg kitalált karakter autogramja volt látható, pl. : ALF (1986), Bender, E.T., EVA, Godzilla (1954), Goku, Kal-El, Mulder, Tinkey Winkey, Venom, Wall-E és Zaphod Beeblebrox.

Tudtad?

A Csajkeverők női főszerepét játszó, mindössze 24 esztendős Imogen Poots fiatal kora ellenére veteránnak számít a kamerák előtt, filmes karrierjét ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt, a V mint vérbosszú című akció-thrillerben kezdte.

Tudtad?

A Veszélyzóna Paul Walker utolsó filmje.

Kommentek