Filmek a hangulatodra szabva

Mr. Bean nyaral

12+ karika
Mr. Bean´s Holiday

Mesterszám

6.710 6.3 7.0
83 507 vélemény alapján

Szerintem

Mr. Beannek elege lett a siralmas, nyirkos londoni időjárásból, ezért becsomagol a bőröndjébe, magához veszi kameráját, és útnak indul Cannes-ba egy kis tengerparti napfény reményében. Ám nem ő lenne Mr. Bean, ha a vakáció simán menne. Összetévesztik egy gyermekrablóval és egy elismert filmrendezővel, és komoly magyarázkodásra lesz szüksége, miután a feje tetejére állítja fél Franciaországot. Végül egy román filmrendező fiacskával és egy sztárjelölt színésznővel együtt megérkezik nyaralásának helyszínére. Vajon lecsukják a csendőrök, vagy megnyeri az Arany Pálmát?

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Philomena c. filmben néhány visszaemlékezés eredeti videókból lett kiválogatva. Van olyan is benne, amit a film kedvéért vettek fel, de olyan is, ami valódi emlék a hölgy igazi fiáról.

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

Az apáca az 1966-os azonos nevű filmet vette alapul történetéhez.

Kommentek