Filmek a hangulatodra szabva

A szerelem határai

16+ karika
The Edge of Love

Mesterszám

5.210 6.3 5.0
13 059 vélemény alapján

Szerintem

Vera egy bárban lép fel, amikor véletlenül találkozik Dylan-nel, régi szerelmével. Azonnal előjönnek a talán még el sem múlt érzelmek. A férfinak felesége van, Caitlin, aki Verában konkurenciát lát, ennek ellenére mély barátság alakul ki közöttük. Később Vera feleségül megy egy katonatiszthez. Immáron négyük sorsa összekapcsolódott: barátság, szerelem, féltékenység, gyűlölet, szenvedély, elsöprő érzelmek, hullámvölgyek, bizonytalanság, költészet mind-mind jelen vannak az életükben a II. világháború örvénylő szörnyűségei mellett…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Kommentek