Filmek a hangulatodra szabva

Clara

12+ karika
Geliebte Clara

Mesterszám

5.610 5.5 -
217 vélemény alapján

Szerintem

Történelmi szerelmi háromszög Robert Schumann és felesége, Clara, valamint Johannes Brahms között. Aki szeret érdekes dolgokat megtudni ismert emberekről, annak irány a mozi, de nem ez lesz a legmeghatározóbb filmes élménye.

francia-magyar-német film 2008,
színes életrajzi film
Hossz: 107 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2009. 05. 14., csütörtök

Szereplők

Stáb

Kritika


Kritika - Clara

A szerelmi háromszög mindig hálás filmtéma, az meg csak a ráadás, ha ezek a viszonyok jól ismert művészemberek között bontakoznak ki, hiszen ilyenkor még a „megtörtént eset alapján” pecséttel is el lehet látni őket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Kommentek