Filmek a hangulatodra szabva

Harc a túlélésért

16+ karika
Backwoods

Mesterszám

3.410 4.9 -
1 322 vélemény alapján

Szerintem

Tom és Gwen kempingezni mennek az észak-kaliforniai Jasper parkba, ám a kiruccanás a lány számára rémálommá válik, amikor a vadőr a szeme láttára öli meg Tomot, őt pedig elkapják és bezárják egy föld alatti építménybe. Később nagy társaság érkezik a parkba, akik egy vállalatnál dolgoznak és paintballozni jöttek. Az első éjszaka folyamán egyiküknek olyan érzése támad, mintha figyelnék őket. Amikor másnap elkezdődik a játék, rájönnek, hogy immár az életben maradás a tét...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

A Bűbáj és kéjelgés című filmben szerepel Santiago Segura, akit legtöbben úgy ismernek: Torrente. A spanyol átváltozóművész itt egészen más arcát mutatja.

Tudtad?

Amikor Sellars a Robotzsaru c. filmben megnézi a robot-géptestet, láthatjuk, hogy az ugyan az, mint a Robotzsaru 1987-es változatában. Ott javasolja, hogy lehetne kicsit "katonásabb", és legyen inkább fekete. Így hozták létre a 2014-es film főhősének testét.

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Tudtad?

Eredetileg Angelina Jolie játszotta volna a Lucy című film főszerepét de végül Scarlett Johansson kapta meg azt.

Kommentek