Filmek a hangulatodra szabva

Kastély Svédországban

16+ karika
Chateau en Suede

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Az egyetemista Frédéric egyik őséről készül könyvet írni. Ennek kapcsán elvetődik egy kastélyba, ahol fontos iratok találhatók kutatásához. A hatalmas hó által elzárt kastély lakói szívélyesen fogadják, különösen Agathe, a ház idős úrnője. A negyvenes éveiben járó Hugo felesége, Éléonore mindenkit megbabonáz szépségével és különcségével. Különös viszony fűzi öccséhez is, az ingyenélő Sébastienhez, de Frédéric sem marad közömbös iránta. A szerelmes fiatalember egyre jobban érzi, hogy a ház lakóit egy nyomasztó titok köti össze…
Josée Dayan filmje Francoise Sagan színdarabja alapján készült.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Lucía Puenzo, A német doktor című film rendezője azután döntötte el, hogy Natalia Oreiro kapja Eva szerepét, miután látta A kis ellenállóban nyújtott alakítását.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

A Lego-kaland című filmben minden, amit látunk, LEGO-ból van. Beleértve a tüzet, vizet, füstöt, a robbantásokat és a lézerkardot is.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Kommentek