Filmek a hangulatodra szabva

Tiszta napfény

16+ karika
Sunshine Cleaning

Mesterszám

6.610 6.9 -
59 941 vélemény alapján

Szerintem

Rose (Amy Adams), a középiskolai pompom-lányok csapatkapitánya egy napon arra ébred, hogy harmincas éveire gyerekét egyedül nevelő anya és takarítónő lett belőle, aki egy házasember szeretője. Húga, Norah (Emily Blunt) otthon lóg az apjuknál (Alan Arkin), aki botcsinálta üzletemberként még mindig a nagy dobáson gondolkodik. Hogy problémás kisfiát magániskolába írathassa, Rose különös vállalkozásba kezd húgával: bűntények helyszínein vállalnak takarítást a gyors pénz reményében. Percek alatt könyékig merülnek a halálesetekbe, öngyilkosságokba, és hasonlóan szaftos ügyekbe. Miközben fura üzletüket építgetik, Rose és Norah lassan megnyílnak egymás előtt, és elkezdik tisztába tenni saját életüket...

amerikai film 2008,
színes vígjáték
Hossz: 88 perc
Korhatár: 16 év
Premier: 2009. 11. 12., csütörtök

Szereplők

Stáb

Kritika


Heti Premierek

Mint azt már megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány fontos információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


Heti Premierek

Mint azt már hétről-hétre megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány fontos információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


Tiszta napfény

Rose problémás kisfiát egyedül nevelő harmincas anyuka, aki a legmegalázóbb munkákat is képes elvállalni, csak hogy Oscart jó iskolába írathassa. Mikor gimnáziumi szerelme és szeretője (aki nem mellesleg házas) felveti, hogy a bűnügyi helyszínek takarításáért jó pénzt fizetnek, Rose és húga vállalkozásba kezdenek. De ez a munka még nekik is büdös...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

Don Diego szerepét Árpa Attila (magyar színész, producer, gyártásvezető, a VV ötletgazdája) alakítja a holland Keanu című kosztümös, történelmi filmben, ami sokszínű munkásságát tekintve is igen meglepő tőle.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

A Violetta: A koncert c. filmben látható színpad felépítése 12 óráig, lebontása 8 óráig tart, a turné díszleteit összesen 7 kamionnal szállítják.

Tudtad?

Taylor Schilling kiütötte Abbie Cornish-t és Katie Cassidy-t a Szerencsecsillag női főszerepéből.

Kommentek